شنبه, ۱۲ فروردین ۱۴۰۲
»   اخبار, استان ها, خراسان شمالی  »   تولید 59 تُن قارچ خوراکی در خراسان شمالی
27 آبان 1395 , ساعت 14:51

از ابتدای امسال تاکنون

تولید ۵۹ تُن قارچ خوراکی در خراسان شمالی

سالانه 100 تُن قارچ خوراکی در 38 واحد استان تولید می‌ شود

سالانه ۱۰۰ تُن قارچ خوراکی در ۳۸ واحد استان تولید می‌ شود
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با اعلام تولید ۵۹ تُن قارچتولید ۵۹ تُن قارچ خوراکی در خراسان شمالی خوراکی از ابتدای امسال گفت: سه واحد تولید قارچ صنعتی و ۳۵ واحد خانگی در استان فعال است که در آنها سالانه ۱۰۰ تُن قارچ خوراکی تولید می‌ شود. محمدعلی شریکیان با اشاره به حمایت از متقاضیان تولید قارچ، افزود: اکنون دو واحد با ظرفیت تولید سالانه ۲۰۰ تُن در شیروان و اسفراین با ۹۰ درصد پیشرفت در حال احداث است که با بهره‌برداری از این دو واحد ظرفیت تولید قارچ خوراکی خراسان شمالی به ۵۰۰ تُن در سال افزایش می یابد. وی گفت: براساس طرح احداث واحد تولید قارچ، به متقاضی تسهیلات ۱۲ و نیم درصد با بازپرداخت ۷ و نیم سال اعطا می شود. سرانه مصرف قارچ در خراسان شمالی یک کیلو و ۲۰۰ گرم است.

خبرگزاری صدا و سیما

مطالب مرتبط

تیمی از محققان پژوهشکده فناوری‌های زیستی گیاهان دارویی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری موفق به تولید کنترل شده نهال های تلقیح شده قارچ ترافل (با نام علمی Tuber sp) یا الماس ...
کتاب "راهنمای میدانی قارچ‌های ایران" نوشته دکتر محمدرضا آصف شایان عضو هیات علمی بخش تحقیقات رستنی‌های موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور در ۳۶۹ صفحه با شمارگان ۶۵۰ نسخه تمام رنگی منتشر شد....
معاون مدیرکل دفتر امور گلخانه‌ها و گیاهان زینتی و قارچ‌های خوراکی وزارت جهاد کشاورزی ورود قارچ‌های سمی به بازار را تکذیب کرد و گفت: تاکنون گزارشی در خصوص عرضه قارچ‌های وحشی و صدمات ...
معاون حقوقی رئیس جمهور با ارسال نامه‌ای به وزیر جهاد کشاورزی، تشدید نظارت‌ها را در زمینه قارچ ترافل از جنگل های هیرکانی خواستار شد. دکتر لعیا جنیدی در نامه‌ای به ...
No Thoughts on تولید ۵۹ تُن قارچ خوراکی در خراسان شمالی

Leave A Comment

  • آخرین مطالب

  • برچسب ها