دوشنبه, ۰۷ فروردین ۱۴۰۲
»   اخبار, اخبار ایران, ایران  »   گسترش سطح مبارزه بیولوژیک با آفت‌ها در 230 هزار هکتار از اراضی کشور
12 دی 1395 , ساعت 12:20

معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد

گسترش سطح مبارزه بیولوژیک با آفت‌ها در ۲۳۰ هزار هکتار از اراضی کشور

معاون وزیر جهاد کشاورزی از گسترش سطح مبارزه بیولوژیک با آفت‌ها در 230 هزار هکتار از اراضی کشور خبر داد

معاون وزیر جهاد کشاورزی از گسترش سطح مبارزه بیولوژیک با آفت‌ها در ۲۳۰ هزار هکتار از اراضی کشور خبر داد.
محمد علی باغستانی در بندرعباس اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های مهم وزارت جهاد کشاورزی میزان استفاده از آفت‌کش‌ها و رعایت استانداردهای لازم در این زمینه در سطح باغات و زمین‌های زراعی سراسر کشور است و با تشدید کنترل‌ها در این زمینه میزان استفاده از آفات در کشورمان از متوسط جهانی پائین‌تر است و این به این معنا است که کشاورزان و باغداران کشورمان در سطح مجازی از آفت‌کش‌ها و سم‌ها استفاده می‌کنند.

وی با بیان این که پیش‌آگاهی به کشاورزان و باغداران در زمینه ورود آفات به کشور و نوع و شیوه مبارزه با آفت‌ها و نحوه استفاده از سموم در برابر هر کدام از آفات موجب شده رشد بازدهی بخش کشاورزی کشور و کاهش میزان خسارات وارده به کشاورزان و باغداران شده است، افزود: مبارزه بیولوژیک با آفات در دستور کار جدی وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفته است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در حال حاضر در سطح ۲۳۰ هزار هکتار از اراضی زراعی کشور مبارزه بیولوژیک با آفات جریان دارد و ما بدنبال توسعه استفاده از این روش‌ها در مناطق مختلف کشورمان هستیم.

باغستانی عنوان داشت: ۷۰ نوع سم جدید در کشور ثبت شده و ۵۰ نوع آفت‌کش جدید نیز در داخل کشور بررسی کرده‌ایم تا بتوانیم از آنها برای مهار آفت‌‌ها در کشور استفاده کنیم. علاوه بر این در زمینه توزیع سموم نیز در سال آینده یک برنامه کلان را اجرایی خواهیم کرد که در قالب سامانه خاصی بتوانیم توزیع سموم و آفت‌کش‌ها را به طور مناسب‌تری انجام دهیم.

وی با اشاره به یکی از جدی‌ترین معضلات باغداران استان هرمزگان در دفع آفت سوسک سرخرطومی حنایی خرما، گفت: این آفت از کشور قطر وارد ایران شد اما توانستیم به موقع آن را شناسایی و نخیلات آلوده شده به این آفت را به طور دقیق ارزیابی و آن را ریشه‌کن کنیم و اکنون این آفت به طور کلی مهار شده و اگر چه در مقطعی موجب نگرانی نخلداران شد اما اکنون این وضعیت را مهار کرده‌ایم و ثباتی خوبی در این زمینه حاکم است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان مبارزه با آفات تأکید کرد: استان هرمزگان با تولید سالانه ۱۴۸ هزار تن خرما سهم ۱۳ درصدی از کل خرمای تولیدی کشور را دارد و اولویت ما در این زمینه کمک به رشد کیفیت تولید خرما در هرمزگان است تا ارزش صادراتی آن افزایش یابد.

باغستانی تأکید کرد: ۲۳ میلیون هکتار از اراضی کشور تحت کشت هستند که حدود ۷ میلیون هکتار آن اراضی باغی است و مابقی آن نیز از اراضی کشاورزی بشمار می‌رود که صیانت از این اراضی در برابر آفات بخصوص در حفظ استقلال کشور در زمینه تولید کالاهای استراتژیک کشاورزی اهمیت فراوانی دارد.

لینک کوتاه خبر: https://goo.gl/iOKhX8

خبرگزاری فارس

مطالب مرتبط

گروهی از کارشناسان سازمان جهانی فاو برای بررسی وضعیت نخلستان‌های جهرم به بخش هکان این شهرستان سفر کردند. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، با هجوم آفت سوسک سرخرطومی به ...
کارشناسان و نمایندگان سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (فائو) برای بررسی روش‌های مقابله با آفت سوسک سرخطرومی حنایی خرما به استان کرمان سفر کردند. استان کرمان بویژه در شرق ...
برای اولین بار نمایندگان و کارشناسان سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (فائو) به منظور بررسی، پایش و ارائه راهکار برای مقابله آفات سرخرطومی حنایی خرما به شهرستان جهرم سفر کردند....
به منظور افزایش آگاهی و آموزش کارشناسان همایش مبارزه و پیشگیری از آفت سوسک سرخرطومی در عَنبرآباد برگزار شد. به گزارش خبرگزاری صداوسیمای کرمان، احمد احمدپور رئیس سازمان جهاد کشاورزی ...
No Thoughts on گسترش سطح مبارزه بیولوژیک با آفت‌ها در ۲۳۰ هزار هکتار از اراضی کشور

Leave A Comment

  • آخرین مطالب

  • برچسب ها