ضرورت پایش مزارع گندم و جو برای کانون یابی عوامل خسارتزا / محدودیت های کاربرد علفکش لینتور
ضرورت پایش مزارع گندم و جو برای کانون یابی عوامل خسارتزا / محدودیت های کاربرد علفکش لینتور

مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران بر ضرورت پایش مزارع گندم و جو برای کانون یابی عوامل خسارتزا تاکید کرد. عبدالرحمن زاغی با اشاره به شرایط اقلیمی مناسب برای ایجاد و توسعه بیماری های قارچی گندم و جو در روزهای آتی، بر ضرورت پایش مزارع گندم و جو برای کانون یابی عوامل خسارتزا تاکید کرد. […]

مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران بر ضرورت پایش مزارع گندم و جو برای کانون یابی عوامل خسارتزا تاکید کرد.

عبدالرحمن زاغی با اشاره به شرایط اقلیمی مناسب برای ایجاد و توسعه بیماری های قارچی گندم و جو در روزهای آتی، بر ضرورت پایش مزارع گندم و جو برای کانون یابی عوامل خسارتزا تاکید کرد.

وی به حضور مستمر کارشناسان شبکه مراقبت و پیش آگاهی در مزارع گندم و جو برای کانون یابی و کانون کوبی بیماری ها با سموم توصیه شده تاکید کرد.

وی با اشاره به فنولوژی گیاه گندم و علف های هرز و زمان مناسب مبارزه با علف های هرز گندم و جو، تاکید کرد: مبارزه با علف های هرز با سموم توصیه شده با استفاده از سمپاش تراکتوری بومدار انجام شود.

عبدالرحمن زاغی با اشاره به بررسی اثرات گیاه سوزی باقیمانده علف کش تریا سولفورون به اضافه دایکمبا با نام تجاری لینتور بر چند گیاه زراعی در تناوب با گندم، محدودیت های کاربرد این علف کش را اعلام کرد.

وی با بیان اینکه کشت گندم و جو در تناوب بعد از مصرف علفکش لینتور منع ندارد و مجاز است، افزود: کشت ذرت، ماش، کنجد، سویا و نخود فرنگی بعنوان کشت دوم بعد از مصرف علف کش لینتور با توجه به خسارت ایجاد شده، مجاز نیست.

وی با اشاره به اینکه کشت چغندرقند پاییزه و کلزا بعد از مصرف علفکش لینتور نیز مجاز نیست، گفت: کشت سایر گیاهان زراعی نیاز به انجام بررسی و تحقیقات تکمیلی دارد.

وی همچنین اضافه کرد: امسال مبارزه با علف های هرز در ۲۰ هزار و ۲۴۵ هکتار از مزارع گندم استان با استفاده از سموم گرانستار، توفوردی، تاپیک، آکسیال، اتللو، آتلانتیس، تیفیس و ویکیلیس صورت گرفت.