دوشنبه, ۲۴ خرداد ۱۴۰۰
»   اخبار, اخبار ایران, ایران  »   آغاز تحقیقات روی قارچ خوراکی برای نخستین‌بار در کشور
۲۳ خرداد ۱۳۹۵ , ساعت ۱۲:۲۲

رییس پژوهشکده سبزی و صیفی خبر داد:

آغاز تحقیقات روی قارچ خوراکی برای نخستین‌بار در کشور

با حمایت و پشتیبانی مسئولان و تامین بودجه خواهیم توانست با تکمیل زنجیره دانش فنی، آموزش محققان و استفاده از تکنولوژی‌های روز دنیا تا چهار سال آینده شاهد تولید بذور هیبرید در کشور باشیم.

به گزارش گیاهپزشکی ایران (ippn.ir) و به نقل از ایانا، رییس پژوهشکده سبزی و صیفی  از افتتاح بخش کشت‌های گلخانه‌ای در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران خبر داد و گفت: با توجه به سطح بالای گلخانه‌ها در پایتخت که عمدتا نیز به سبزی و صیفی اختصاص دارند، وجود چنین مرکزی برای پیشبرد اهداف لازم بود.

محسن خدادادی با بیان اینکه در گام بعدی در استان اصفهان و جیرفت نیز این بخش ایجاد خواهد شد، افزود: در این بخش تازه‌ تاسیس روی ارقام جدید سبزی‌های گلخانه‌ای و ایجاد تنوع گونه‌ای در گلخانه‌ها تحقیق خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در کشور قادر به تولید ۱۰ رقم خودگرده‌افشان خربزه، کاهو، اسفناج، طالبی و… هستیم، خاطرنشان کرد: تا به امروز ظرفیت تولید بذور هیبرید را نداشته‌ایم، اما با تغییر کاربری بخش سبزی و صیفی به پژوهشکده سبزی و صیفی، تولید این بذور در دستور کار قرار خواهد گرفت.

رییس پژوهشکده سبزی و صیفی ادامه داد: با حمایت و پشتیبانی مسئولان و تأمین بودجه خواهیم توانست با تکمیل زنجیره دانش فنی، آموزش محققان و استفاده از تکنولوژی‌های روز دنیا تا چهار سال آینده شاهد تولید بذور هیبرید در کشور باشیم.

 

آغاز تحقیقات روی قارچ خوراکی برای نخستین‌بار در کشور

خدادادی از آغاز تحقیقات روی قارچ برای نخستین‌بار در کشور و در پژوهشکده سبزی و صیفی خبر داد و تصریح کرد: با هماهنگی انجمن تولیدکنندگان قارچ و معاونت باغبانی در صدد هستیم مشکلات اصلی تولیدکنندگان که می‌توان به ورود خاک پوششی از خارج کشور و شیوع بیماری مایکوگن در قارچ‌ها اشاره کرد را رفع کنیم.

وی با بیان اینکه در حال ساماندهی و گسترش و تجهیز پژوهشکده هستیم، نبود نیرو، ساختمان مستقل و آزمایشگاه تخصصی را از مشکلات حال حاضر پژوهشکده عنوان کرد.

خدادادی در پایان یادآور شد: هدف ما بنای آزمایشگاه‌هایی است که بتوانند در بخش سبزی و صیفی برای سازمان ملی استاندارد و وزارت بهداشت مرجع باشند و در زمان بروز بحران‌ها یا گسترش شایعه‌ها بتوانند آلودگی نمونه‌ها را بدون خطا تشخیص دهند./

 

لینک کوتاه: http://goo.gl/n0xEB6

خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا)

مطالب مرتبط

کتاب "راهنمای میدانی قارچ‌های ایران" نوشته دکتر محمدرضا آصف شایان عضو هیات علمی بخش تحقیقات رستنی‌های موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور در ۳۶۹ صفحه با شمارگان ۶۵۰ نسخه تمام رنگی منتشر شد....
معاون مدیرکل دفتر امور گلخانه‌ها و گیاهان زینتی و قارچ‌های خوراکی وزارت جهاد کشاورزی ورود قارچ‌های سمی به بازار را تکذیب کرد و گفت: تاکنون گزارشی در خصوص عرضه قارچ‌های وحشی و صدمات ...
معاون حقوقی رئیس جمهور با ارسال نامه‌ای به وزیر جهاد کشاورزی، تشدید نظارت‌ها را در زمینه قارچ ترافل از جنگل های هیرکانی خواستار شد. دکتر لعیا جنیدی در نامه‌ای به ...
دانش فنی تولید محرک رشد قارچ خوراکی که حاصل تحقیقات عضو هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی است، طی قراردادی به یکی از بزرگترین واحدهای تولید بذر قارچ کشور منتقل شد....
0 Comments

No Comment.

  • آخرین مطالب

  • برچسب ها