پنجشنبه, ۰۳ فروردین ۱۴۰۲
»   اخبار, اخبار ایران, استان ها, مازندران  »   سالانه 750 تن قارچ خوراکی در بابل تولید می‌شود
26 تیر 1395 , ساعت 17:05

سالانه ۷۵۰ تن قارچ خوراکی در بابل تولید می‌شود

مدیر جهاد کشاورزی بابل: سالانه 750 تن قارچ خوراکی در بابل تولید می‌شود

مدیر جهاد کشاورزی بابل گفت: سالانه ۷۵۰ تن قارچ خوراکی در این شهرستان تولید می‌شود.

سیداحمد طاهری از تولید سالانه ۷۵۰ تن قارچ خوراکی توسط ۵۴ واحد تولیدی قارچ خانگی و یک واحد صنعتی در شهرستان بابل خبر داد.

وی متوسط عملکرد قارچ را ۲۰ تا ۲۵ درصد در هر تن کمپوست برشمرد و افزود: میزان مصرف آب در تولید این محصول پایین است.

طاهری ادامه داد: قارچ‌های خوراکی به‌ ویژه قارچ تازه حاوی مقدار زیادی پروتئین است که مورد نیاز بدن بوده و میزان پروتئین موجود در قارچ حدود دو برابر پروتئین بعضی سبزیجات و حبوبات است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل خواستار فرهنگ‌سازی برای مصرف این نوع ماده غذایی با ارزش در وعده‌های خانواده‌ها شد.

وی ادامه داد: به مصرف‌کنندگان توصیه می‌شود قارچ مصرفی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و به‌ صورت بسته‌بندی‌های بهداشتی تهیه کنند.

طاهری تصریح کرد: کارگاه‌های آموزشی به‌ صورت تئوری و عملی برای علاقه‌مندان در این شهرستان برگزار می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل خاطرنشان کرد: امیدواریم با بهره‌مندی فراگیران با نحوه صحیح پرورش قارچ شاهد تولید در مقیاس بالاتر، صادرات، اشتغالزایی و بهبود اقتصادی باشیم.

 

لینک کوتاه خبر: http://goo.gl/oQvuUv

خبرگزاری فارس

مطالب مرتبط

تیمی از محققان پژوهشکده فناوری‌های زیستی گیاهان دارویی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری موفق به تولید کنترل شده نهال های تلقیح شده قارچ ترافل (با نام علمی Tuber sp) یا الماس ...
کتاب "راهنمای میدانی قارچ‌های ایران" نوشته دکتر محمدرضا آصف شایان عضو هیات علمی بخش تحقیقات رستنی‌های موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور در ۳۶۹ صفحه با شمارگان ۶۵۰ نسخه تمام رنگی منتشر شد....
معاون مدیرکل دفتر امور گلخانه‌ها و گیاهان زینتی و قارچ‌های خوراکی وزارت جهاد کشاورزی ورود قارچ‌های سمی به بازار را تکذیب کرد و گفت: تاکنون گزارشی در خصوص عرضه قارچ‌های وحشی و صدمات ...
معاون حقوقی رئیس جمهور با ارسال نامه‌ای به وزیر جهاد کشاورزی، تشدید نظارت‌ها را در زمینه قارچ ترافل از جنگل های هیرکانی خواستار شد. دکتر لعیا جنیدی در نامه‌ای به ...
No Thoughts on سالانه ۷۵۰ تن قارچ خوراکی در بابل تولید می‌شود

Leave A Comment

  • آخرین مطالب

  • برچسب ها