مدیر جهاد کشاورزی بابل گفت: سالانه ۷۵۰ تن قارچ خوراکی در این شهرستان تولید میشود. سیداحمد طاهری از تولید سالانه ۷۵۰ تن قارچ خوراکی توسط ۵۴ واحد تولیدی قارچ خانگی و یک واحد صنعتی در شهرستان بابل خبر داد. وی متوسط عملکرد قارچ را ۲۰ تا ۲۵ درصد در هر تن کمپوست برشمرد و افزود: […]
مدیر جهاد کشاورزی بابل گفت: سالانه ۷۵۰ تن قارچ خوراکی در این شهرستان تولید میشود.
سیداحمد طاهری از تولید سالانه ۷۵۰ تن قارچ خوراکی توسط ۵۴ واحد تولیدی قارچ خانگی و یک واحد صنعتی در شهرستان بابل خبر داد.
وی متوسط عملکرد قارچ را ۲۰ تا ۲۵ درصد در هر تن کمپوست برشمرد و افزود: میزان مصرف آب در تولید این محصول پایین است.
طاهری ادامه داد: قارچهای خوراکی به ویژه قارچ تازه حاوی مقدار زیادی پروتئین است که مورد نیاز بدن بوده و میزان پروتئین موجود در قارچ حدود دو برابر پروتئین بعضی سبزیجات و حبوبات است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل خواستار فرهنگسازی برای مصرف این نوع ماده غذایی با ارزش در وعدههای خانوادهها شد.
وی ادامه داد: به مصرفکنندگان توصیه میشود قارچ مصرفی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و به صورت بستهبندیهای بهداشتی تهیه کنند.
طاهری تصریح کرد: کارگاههای آموزشی به صورت تئوری و عملی برای علاقهمندان در این شهرستان برگزار میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل خاطرنشان کرد: امیدواریم با بهرهمندی فراگیران با نحوه صحیح پرورش قارچ شاهد تولید در مقیاس بالاتر، صادرات، اشتغالزایی و بهبود اقتصادی باشیم.
لینک کوتاه خبر: http://goo.gl/oQvuUv