مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل گفت: مبارزه بیولوژیک با آفت ساقه خوار برنج در سطح ۴ هزار و ۷۰۰ هکتار از مزارع شالیزاری این شهرستان در دو مرحله با رهاسازی زنبور تریکوگراما انجام شد. به گزارش گیاهپزشکی ایران (ippn.ir) و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، سید حسین اسلامی با بیان […]
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل گفت: مبارزه بیولوژیک با آفت ساقه خوار برنج در سطح ۴ هزار و ۷۰۰ هکتار از مزارع شالیزاری این شهرستان در دو مرحله با رهاسازی زنبور تریکوگراما انجام شد.
به گزارش گیاهپزشکی ایران (ippn.ir) و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، سید حسین اسلامی با بیان اینکه آفت ساقه خوار برنج یکی از آفات مهم برنج در مزارع شالیزاری است که عدم مبارزه با آن باعث ایجاد خسارت خواهد شد ادامه داد: در راستای فعالیت های کشاورزی با برگزاری کلاس های آموزشی ترویجی و ارتقاء فکری بهره برداران به همکاران فنی حفظ نباتات مدیریت جهاد کشاورزی آمل و کارشناسان فنی مراکز تاکید شد مبارزه بیولوژیک الویت و هدف اصلی در مزارع شالیزاری علیه آفت ساقه خوار برنج باشد.
وی اضافه کرد: مبارزه بیولوژیک با آفت ساقه خوار برنج در سطح ۴ هزار و ۷۰۰ هکتار از مزارع شالیزاری این شهرستان در دو مرحله با رهاسازی زنبور تریکوگراما صورت گرفته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل تصریح کرد: برای مبارزه با نسل دوم آفت ساقه خوار برنج، مبارزه شیمیایی در سطح ۲۲ هزار و ۳۰۰ هکتار و مبارزه بیولوژیک با تداخل نسل آفت ساقه خوار برنج در بیش از ۶۰۰ هکتار انجام گرفته است.
لینک کوتاه خبر: http://goo.gl/i0rEUe