سه شنبه, ۳۰ دی ۱۳۹۹
»   اخبار, اخبار ایران, ایران  »   کیفیت آفت کش نباید در زمان مصرف تغییر کند
۱۲ دی ۱۳۹۵ , ساعت ۹:۵۳

معاون سازمان غذا و دارو:

کیفیت آفت کش نباید در زمان مصرف تغییر کند

معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: آفت کش به عنوان یکی از مهمترین ابزار کار کشاورزی، باید کاملا مطابق ضوابط بین المللی و مرغوب بوده و نباید کیفیت آن در زمان مصرف تغییر کند

معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو، گفت: آفت کش به عنوان یکی از مهمترین ابزار کار کشاورزی، باید کاملا مطابق ضوابط بین المللی و مرغوب بوده و نباید کیفیت آن در زمان مصرف تغییر کند.

سمیره صباح افزود: اصول علمی حفظ نباتات ایجاب می‌کند که با مصرف کمتر یک ‌آفت کش، بیشترین نتیجه حاصل شود، به طوری که آسیبی به محیط زیست و سلامت انسان‌ها وارد نشود.
وی تاکید کرد: این بحث از جمله مباحث مهم اقتصادی، زیست محیطی، بهداشتی و فرهنگی دنیا بوده و در جایگاه ویژه‌ای قرار دارد.
صباح خاطرنشان کرد: علاوه بر دانش و مهارت‌های فنی و تجربی در کشاورزی و محصولات غذایی، ابزار کار نیز مهم است بنابراین سازمان غذا و دارو برنامه بررسی ملی باقیمانده سموم و آفات، فلزات سنگین و نیترات را در محصولات کشاورزی طراحی کرده و از ابتدای سال ۹۳ این برنامه‌ها را به ۱۰ مرکز دانشگاهی، ابلاغ کرده است.
وی ادامه داد: به همین منظور دانشگاه‌ها موظف شدند با توجه به برنامه پنجم توسعه از محصولات مختلف کشاورزی در فواصل زمانی سه ماهه نمونه برداری کنند و پس از شناسایی مواد کشاورزی دارای سموم و فلزات سنگین بیش از حد ضوابط و اقدامات لازم را درباره آنها انجام دهند.
گفتنی است استفاده بیش از حد از سموم دفع آفات یا آفت کش های بی کیفیت در محصولات کشاورزی موجب تجمع سموم این آفت کش ها در خوراکی هایی مانند سبزی، میوه و گوشت ها (به دلیل مصرف علف های آلوده توسط دام ها) شده و در نهایت بیماری ایجاد می کند.

 

لینک کوتاه خبر: https://goo.gl/emxrrp

خبرگزاری ایرنا

مطالب مرتبط

ميزگرد زنده تلویزیونی با عنوان "چالش‌های گیاه‌ پزشکی زعفران در کشور" با حضور دکتر غلامرضا گل محمدي عضو هیات علمی موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور روز چهارشنبه 17 دی ماه از برنامه تلويزيونی ...
وبینار علمی-پژوهشی با موضوع "موانع غیر تعرفه ای در صادرات محصولات کشاورزی؛ با تاکید بر حداکثر میزان مجاز باقیمانده ها (MRLs)، بهداشت گیاهی (SPS) و سلامت (Food safety) محصولات کشاورزی" توسط دکتر محمدکاظم ...
نشریه "موازین و اصول بهداشت گیاهی و نحوه کنترل آفات در گلخانه ها" توسط دفتر پيش آگاهي سازمان حفظ نباتات كشور منتشر گرديد. به نقل از سازمان حفظ نباتات كشور، ...
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی همزمان با هفته پژوهش و فناوری از محلول ضدعفونی و حذف کننده باقی مانده سموم و آلاینده‌های شیمیایی از میوه و سبزیجات در مشهد رونمایی کرد....
  • آخرین مطالب

  • برچسب ها