مبارزه بیولوژیک با ساقه خوار برنج در ۲۸۰۰ هکتار شالیزار جویبار
مبارزه بیولوژیک با ساقه خوار برنج در ۲۸۰۰ هکتار شالیزار جویبار

مدیر جهاد کشاورزی جویبار از مبارزه بیولوژیک با کرم ساقه خوار برنج در دو هزار و ۸۰۰ هکتار شالیزار این شهرستان خبر داد. به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جهاد کشاورزی مازندران، غلامرضا سعیدی در باره کنترل بیولوژیک آفت ساقه خوار برنج در سال زراعی جاری، اظهار کرد: حدود دو هزار و ۸۰۰ هکتار اراضی […]

مدیر جهاد کشاورزی جویبار از مبارزه بیولوژیک با کرم ساقه خوار برنج در دو هزار و ۸۰۰ هکتار شالیزار این شهرستان خبر داد.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جهاد کشاورزی مازندران، غلامرضا سعیدی در باره کنترل بیولوژیک آفت ساقه خوار برنج در سال زراعی جاری، اظهار کرد: حدود دو هزار و ۸۰۰ هکتار اراضی شالیزاری شهرستان جویبار تحت کنترل مبارزه بیولوژیک با کرم ساقه خوار برنج قرار گرفت.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار با بیان اینکه در این راستا ۲۸۰ هزار تریکوکارت در سه نسل، بین ۱۰ هزار بهره بردار توزیع شد، گفت: استفاده از مواد بیولوژیک در کنترل آفات از روش‌های مرسوم بوده و نقش بسزایی در حفظ زیست بوم، توسعه پایدار کشاورزی و نیز تولید محصول سالم و حفظ محیط زیست دارد.

وی با اشاره به اینکه مبارزه بیولوژیک با کرم ساقه خوار برنج، در سه مرحله اجرا و هر مرحله در هر هکتار، ۱۰۰ کارت حاوی زنبور تریکوگراما بین ساقه‌های برنج نصب می‌شود، افزود: زنبور تریکوگراما، از کوچک‌ترین زنبورهای پارازیت است که با قراردادن تخم خود در داخل بدن میزبان یا تخم آفت، در طول مراحل تکاملی زندگی، با استفاده از محتویات بدن میزبان، سبب مرگ آن می‌شود.

وی یادآور شد: جویبار ۱۰ هزار و ۱۹۰ هکتار شالیزار دارد و بیشترین سطح زیرکشت برنج در جویبار نیز در بخش مرکزی و دهستان لاریم است.