روش‌های مدیریت بیماری باکتریایی بلاست مرکبات + فیلم
روش‌های مدیریت بیماری باکتریایی بلاست مرکبات + فیلم
در این ویدیو دکتر مرتضی گل محمدی عضو هیات علمی و رئیس پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه گرمسیری به بررسی روش‌های مدیریت بیماری بلاست مرکبات پرداخته است.

در سال های اخیر بیماری باکتریایی بلاست مرکبات، به دلیل شرایط اقلیمی مناسب در شمال کشور، خسارت هایی را بصورت پژمردگی و خشکیدگی سرشاخه‌ها در باغات ایجاد نموده است.

بیماری توسط گونه‌های مختلفی از باکتری سودوموناس ایجاد می‌شود و مدیریت آن بر پایه پیشگری از بروز بیماری است.

بیماری بلاست مرکبات در اواخر زمستان و اوایل بهار اتفاق می‌افتد و باعث خسارت و از بین رفتن سرشاخه‌ ها و گل‌ های مرکبات می‌شود.

در تابستان با گرم شدن دمای هوا، پیشرفت بیماری متوقف می شود ولی استفاده از ترکیبات مسی در پاییز و اواخر زمستان و قبل از رویش سرشاخه‌های حوان برای کاهش جمعیت باکتری توصیه می شود.

در این ویدیو دکتر مرتضی گل محمدی عضو هیات علمی و رئیس پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه گرمسیری به بررسی روش‌های مدیریت بیماری بلاست مرکبات پرداخته است.

برای مشاهده ویدیو به لینک زیر مراجعه نمایید: بلاست مرکبات