براساس دستورالعمل ابلاغی وزیر جهادکشاورزی، نخستین جلسه شورای راهبردی توسعه کشاورزی ارگانیک برگزار شد. در این جلسه که به ریاست عبدالمهدی بخشنده معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهادکشاورزی و با شرکت معاونان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان استاندارد، انجمن علمی ارگانیک و قطب علمی ارگانیک و همچنین تعدادی از معاونین تخصصی وزارت […]
براساس دستورالعمل ابلاغی وزیر جهادکشاورزی، نخستین جلسه شورای راهبردی توسعه کشاورزی ارگانیک برگزار شد.
در این جلسه که به ریاست عبدالمهدی بخشنده معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهادکشاورزی و با شرکت معاونان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان استاندارد، انجمن علمی ارگانیک و قطب علمی ارگانیک و همچنین تعدادی از معاونین تخصصی وزارت جهاد کشاورزی،برگزار شد، سیاست گذاری و حمایت از تولید محصولات ارگانیک و همچنین تهیه و تدوین دستورالعمل های تولید، توزیع و عرضه محصولات ارگانیک در زیربخش های تولیدات باغبانی، زراعی، دامی و شیلاتی و منابع طبیعی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
براساس این گزارش، شورا راه اندازی سامانه ملی محصولات کشاورزی ارگانیک را با هدف شفاف سازی روندهای تولید تا صدور نشان استاندارد ارگانیک با همکاری تمامی دستگاه های ذیربط تصویب کرد.
همچنین گزارش دستورالعمل صدور نشان علمی ارگانیک مبتنی بر استاندارد ملی ۱۱۰۰۰ توسط سازمان استاندارد به شورا ارایه شد که ادامه کار نهایی شدن آن مورد تصویب شورا قرار گرفت.
محصول ارگانیک کشاورزی به محصولی اطلاق می شود که در تولید آن از هیچگونه سم یا آفت کشی استفاده نشود. هم اکنون کشت انار و زعفران به شکل ارگانیک در کشور انجام می شود.
لینک کوتاه خبر: http://goo.gl/fFlTau